Calandhuys (luxe appartementen)

Extended lofts

UITVERKOCHT!

Rotterdam, geroemd door CNN, The New York Times en de Rough Guide. En verkozen tot European City of the Year 2015. In die stad wil je toch wonen? Rotterdam is uitgegroeid tot een stad van internationale allure met haar indrukwekkende skyline. Rotterdam bruist. Economisch, maar ook cultureel, artistiek en recreatief.

De talrijke cafés, restaurants en theaters zorgen voor een bloeiend uitgaansleven. De musea trekken bezoekers uit de hele wereld. De beurstraverse en omstreken is als winkelcentrum bekend tot ver over onze landsgrenzen. Veelzijdigheid is dan ook een grote kwaliteit van Rotterdam.

In die stad, in de mooiste historische stadswijk, het statige Scheepvaartkwartier, ontwikkelen Rotterdamse Grond en DRVM Vastgoed het Calandhuys, gelegen in een historisch karakteristiek stadspand uit 1830, op een steenworp afstand van het Park, vele restaurants en andere horecagelegenheden.

Rotterdamse Grond en DRVM Vastgoed maken wonen in het Calandhuys tot een unieke ervaring, door vijf unieke extended lofts te realiseren, We maken de lofts in samenspraak met de kopers custom made. Onze binnenhuisarchitect, Dennis Koeslag, zal de kopers adviseren en begeleidenom het gekochte loft precies zo te maken dat het bij koper past.

De Extendes Lofts worden in februari 2016 opgeleverd aan de nieuwe eigenaren.