Gedempte Zalmhaven 683, Rotterdam

Omschrijving:

Prachtig uitzicht op de Erasmusbrug en de Maas! Gelegen op de 28e verdieping in een van de woontorens "De Hoge Heren" een royaal

3-kamer appartement met het balkon op het zuiden. "De Hoge Heren" staan aan de voet van de Erasmusbrug in het historische Scheepvaartkwartier op loopafstand van het stadscentrum en uitstekende restaurants, musea, de Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen, rustige en groene Euromastpark in de directe nabijheid. In de onderbouw van vijf bouwlagen van het complex is een eigen berging, een ruimte voor fietsen, en de inpandige parkeergarage. U vindt hier onder andere een zwembad, fitnessruimte en een collectief dakterras. Middels een mooie centrale entreehal met liftvoorziening (twee liften) bereikt u de entree tot het appartement.

 

Zeer mooi afgewerkt 3-kamer appartement gelegen op de 28e verdieping in ''De Hoge Heren" met balkon op het zuiden. Aan de voorzijde is er fantastisch uitzicht op de Erasmusbrug en de Maas. Het appartement is in de ruime hal/entree en woonkamer voorzien van de duo plank lamelparket van tropisch hardhout.  De badkamer en toilet zijn voorzien zwart rode tegels en ingericht met ligbad, inloopdouche en enkele wastafel.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 is voorzien van een kamerbrede en verdiepingshoge maatwerk inbouwkast. Slaapkamer 2 is voorzien van een kastenwand met geïntegreerd bureau.

 

De lichte woonkamer is maar liefst ca. 45 m2 en voorzien van een multimedia meubel zodat de tv, media apparatuur mooi weggewerkt zijn. De half open keuken ca 7,5 m2 is voorzien van een keuken met hoogwaardige apparatuur en heeft aansluitend een berg- / wasruimte.

 

Het balkon is te bereiken via de woonkamer. Indeling:

- Hal

- Badkamer - Toilet

- 1e slaapkamer - 2e slaapkamer - Woon-eetkamer - Keuken

- Inpandige berging naast keuken

- Balkon

Kenmerken: - Erfpachtgrond afgekocht tot 30-12-2096 - Verwarming en warm water middels stadsverwarming - Actieve V.v.E. - Bouwjaar circa 2000 - Woonoppervlakte circa 110 m2

- Gebouw gebonden buitenruimte 11 m2 - Separate berging ca. 6 m2 - Inpandige garageplaats(en) te huur ca. €138,- / maand bij Vesteda - Abonnement gebruik leisure en faciliteiten 5e verdieping €85,- per maand.

Bijzonderheden: - Oplevering op korte termijn

 Vraagprijs:

Verkocht