In Ontwikkeling 61 woningen "Hof van Cossee" te Hillegersberg

HOF VAN COSSEE

Nu te koop in de gezellige dorpskern van Hillegersberg  18 appartementen, 13 hofwoningen, 10 terrasappartementen en 3 luxe penthouses. De hoofdentree van het plan ligt aan de Bergse Dorpsstraat waarmee het nieuwe Hof van Cossee een beschutte, maar zeer centrale nieuwe woonlocatie wordt op een plek die lang in gebruik is geweest als constructiebedrijf, garage en loods. Met de start van dit hoogwaardige nieuwbouwproject komt er een einde aan een lange tijd van overleg, onduidelijkheid en plannenmakerij. We zijn er trots op dat we nu de plannen voor Hof van Cossee met de omgeving kunnen delen.

APPARTEMENTEN (85 - 230 M2 )

Maar liefst 18 koopappartementen. Profiteer optimaal van het riante woonoppervlak, de luxe buitenruimtes en het vrije uitzicht op Hillegersberg of het sfeervolle binnendek. Wist u dat veel van de appartementen zelfs over een balkon én terras beschikken? Geniet buiten en maak het leven binnen helemaal eigen door uit verschillende indelingsmogelijkheden te kiezen. Waar kiest u voor? Een kantoorruimte, extra logeerkamer of een luxe walk-in closet?

TERRASAPPARTEMENTEN (95 - 233 M2 )

De 10 terrasappartementen bevinden zich in blokken B, D en E van het project. Deze woningen worden gekenmerkt door verhoudingsgewijs ongekend ruime buitenruimtes en terrassen met een fraaie ligging en afmetingen. De terrasappartementen zijn uniek binnen het project en hebben in sommige gevallen zelfs grotere buitenruimtes dan de penthouses

HOFWONINGEN (137 - 187 M2 )

Zeer ruime gezinswoningen over vier woonlagen met twee royale privé terrassen op het oosten, één of twee privé parkeerplaatsen en een fraaie ligging aan de gemeenschappelijke binnentuin. De extra grote multifunctionele ruimte op de begane grond maakt deze woningen tevens uitermate geschikt voor gebruik als kantoor of praktijk aan huis.

PENTHOUSES (164 - 210 M2 )

De kronen op het Hof van Cossee zijn natuurlijk de 3 penthouses. De penthouses bestrijken de gehele topverdiepingen van de blokken B, D en E van het project. Door de unieke combinatie van fantastisch ruim opgezette plattegronden, schitterende buitenruimtes, grote mate van privacy en panoramische uitzichten, zijn de penthouses met recht de mooiste woningen van het gehele project.


Voor prijzen en plattegronden ga naar de Website van Hof van Cossee

Wilt u meer verkoop informatie  kan u mailen naar info@baljonmakelaars.nl  

Wilt u meer beelden over het project 'Hof van Cossee klik dan op de deze link Hof van Cossee