Kantoorgebouw Capelle a/d IJssel

TE HUUR

Zelfstandig 2 laags kantoorgebouw met ruime parkeerfaciliteit, representatieve uitstraling en centraal gelegen in het "Hoofdweggebied" te Capelle a/d IJssel. Bij het gebouw zijn ca. 16 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Het gebied waar het object is gelegen maakt onderdeel uit van Capelle XL, dat wordt gekenmerkt als het gebied in Capelle aan den IJssel waar veel bedrijven zich samen vestigen. Het bedrijventerrein Hoofdweg ligt naast de Hoofdweg welke Rotterdam met Nieuwerkerk aan de IJssel verbindt. 

BEREIKBAARHEID

De bereikbaarheid is zowel per openbaar vervoer als per auto uitstekend te noemen. De rijksweg A20 (Rotterdam-Alexander / Capelle aan den IJssel) ligt op een steenworp afstand van het kantoor. Tevens is er een directe busverbinding vanaf de Hoofdweg naar het NS station Capelle-Schollevaar en NS- metro station Alexander.

VLOEROPPERVLAKTE

ca. 859 m² VVO kantoorruimte verdeeld over 2 bouwlagen.

VOORZIENINGEN

- centrale, ruim opgezette entree;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- ramen met zonwerekende folie;
- radiatoren; 
- diverse kantoorcompartimenten; 
- sanitaire groepen per verdieping; 
- pantry;
- magazijnruimte op de begane grond;
- gebouwverlichting. 

SERVICEKOSTEN

In nader overleg vast te stellen. 

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN

5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar. Iedere andere termijn in overleg. 

HUURBETALING

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

OVERIGE CONDITIES

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Cypresbaan 38" te Capelle a/d IJssel. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

HUURPRIJS € 85,-- per m² per jaar

KOOPPRIJS € 825.000,- K.K.

METRAGE 859 m²

VANAF 429 m²

OPLEVERING in overleg

BTW van toepassing bij verhuur