Kleiweg 151

Betreft: 
Op zichtlocatie gelegen kantoor-/winkelunit op de begane grond ter grootte van circa 160 m², plaatselijk bekend als de Kleiweg 151 te (3051 JJ) Rotterdam. Het betreft een zelfstandige ruimte voorzien van eigen voorzieningen zoals pantry en toiletgroep. De ruimte is gelegen in het winkelgebied De Kleiweg, hier zijn onder andere de Action, Albert Heijn en Croissanterie De Snor gevestigd. 

Locatie / Bereikbaarheid: 
De Kleiweg ligt in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek aan de noordzijde van Rotterdam. De kantoor-/winkelruimte is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Langs de openbare weg zijn voldoende parkeermogelijkheden. De bus-/tramhalte “Bergpolderplein” ligt voor de deur, op loopafstand gelegen en biedt een rechtstreekse verbinding met onder andere NS-Station Rotterdam Centraal. 

Oppervlakte: 
Begane grond: circa 160 m² kantoor-/winkelruimte. 

Parkeren:  
In de directe omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. 

Kenmerken & voorzieningen:  
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat met de navolgende voorzieningen: 
• pantry; 
• toiletgroep; 
• vloerbedekking; 
• systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen; 
• aircosplitunit. 

Huurprijs: 
Begane grond € 1.750,-- per maand. 

Bovengenoemde huurprijs is exclusief BTW en eventuele servicekosten 

Servicekosten:  
Niet van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor het aansluiten van NUTS-contracten met leveranciers. 

Huurtermijn:  
5 jaar met aansluitende verlengingsmogelijkheden van 5 jaar. Afwijkende huurperiode(n) zijn tegen nader te bepalen condities bespreekbaar. 

Huurbetalingen:  
Per kalendermaand vooruit te voldoen. 
Huurprijs indexering: 
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Omzetbelasting: 
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur. 

Huurgarantie:  
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden. 

Huurovereenkomst: 
Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015). 

Aanvaarding
In overleg.