Lorreinenstraat 6 Amsterdam

Lorreinenstraat 6 -III 
Altijd al willen wonen in het gewilde Bos en Lommer (Bolo)? Grijp dan nu deze kans! Nu in de verkoop dit leuke, zeer ruime 3-kamer appartement op de derde en vierde verdieping van circa 95m2 met een riant dakterras van circa 20m2. Het appartement kunt u volledig naar eigen smaak kan afbouwen. 

Al het zware en tijdrovende voorwerk is al voor u gedaan. Alle wanden en plafonds zijn gestuukt en geschilderd, houten kozijnen zijn hersteld en in de hoogglans verf gezet. Het appartement is tevens v.v. een nieuw elektra netwerk, elektra en gasmeter. 
Kortom een hapklaar dubbel bovenhuis in Bos en Lommer waar u alleen nog de leuke/ laatste fase van de verbouwing hoeft te voltooien. Het realiseren van houten vloeren, badkamer en keuken. 

Locatie 
Bos en Lommer is een wijk uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw. De wijk zelf ontleent zijn naam aan de boerderij Bos en Lommer die al op een kaart uit 1564 vermeld staat. 

Wandel een rondje of pak de fiets en verken je nieuwe woonomgeving. In het Erasmuspark kun je relaxen met een picknick, voetballen, bootcampen of een rondje hardlopen. Aan de Bos en Lommerweg vind je een uitgebreid winkel aanbod, waaronder Bagels en Beans, een biologische supermarkt, bakker BBROOD en gezellige eettentjes. 

Bijzonderheden: 
– Circa 95m2 wonen. 
– 3 ruime slaapkamers. 
– Balkon op het westen. 
– Riant dakterras op het westen circa 20 m2. 
– Dubbel glas. 
– Servicekosten €140 per maand. 
– Gelegen op erfpacht, deze bedraagt € 1.265,– per jaar en wordt herzien in 2063. 
– Energielabel C. 

Vraagprijs- VERKOCHT