Middenweg 133-A, 1098 AK te Amsterdam

Middenweg 133-A, 1098 AK te Amsterdam 

Wonen in het gezellige Watergraafsmeer met werkelijk alles in de directe omgeving aanwezig voor families en mensen, die Amsterdam nog veel te leuk vinden. 
Dit lichte, luxueuze en zojuist opgeleverde hoogwaardig gerenoveerde 4-kamer appartement van ca 164m2 met een heerlijke tuin(bijna 45m2) ligt op een schitterende plek tegenover Park Frankendael. 

Het pand bestaande uit 2 appartementen is gelegen recht tegenover Huize Frankendael en ligt aan de brede Middenweg, letterlijk op steenworp afstand van de leuke kroegen, uitstekende restaurants, scholen, diverse sportaccommodaties en is tevens de gezelligste plek van de stad tijdens Koningsdag. 

Indeling: Begane grond, eigen opgang vanuit een gerenoveerde gemeenschappelijke hal, ruime hal met stalen deuren naar de living, separate wc, grote living room met twee ramen breed aan de voorzijde voorzien van prachtige parketvloer, een nieuwe gashaard en plafondhoogte van meer dan 3 meter. Aan de achterzijde over de gehele breedte een indrukwekkende, open woonkeuken met Neff inbouwapparatuur en dubbele schuifdeuren naar het platte dak (er kan hier een mooi dakterras van ca 14m2 aan gelegd worden aan de keuken. Vergunning voor het aanleggen van een dakterras is in aanvraag) van de uitbouw. De keuken van het Italiaanse merk Arclinea is ontworpen door Antonio Citterio. 

Trap naar souterrain verdieping (hoogte over de gehele verdieping is 2,52!): Masterbedroom is aan de achterzijde gelegen met eigen badkamer (bad, douche en dubbele wastafel). (baby/study)kamer aan de achterzijde zou ook een kastenkamer kunnen worden. Separate wc en gastenbadkamer (douche en wastafel), laundry ruimte, cv ruimte, grote slaapkamer aan de voorzijde met eigen entree (ook perfect voor thuiswerkers met eigen kantoorruimte). Relatief eenvoudig kan hier een extra kamer gecreëerd worden. Tot slot nog een extra bergruimte aan de voorzijde onder de trap. De overloop is ruim en ook daar kan een prachtige kastenwand geplaatst worden. 

Dit appartement is tot in de kleinste details afgewerkt en kan men zo betrekken. Ook het casco van het pand is in uitstekende staat, met onder andere een nieuwe fundering, dubbelglas kozijnen en vernieuwde terrassen. Al met al super-de-luxe qua afwerking en direct te betrekken. 

Zeer geschikt als familiehuis, voor expats, groen-liefhebbers of mensen die van de Amsterdam nog niet willen verlaten. 

De plek in de stad is uitmuntend: midden in het gezellige Watergraafsmeer, de afgelopen jaren is er hard gewerkt aan het imago van Oost met paradepaardjes als de Javastraat, het Oosterpark en Park Frankendael, zitten er hele fijne koffietentjes op elke hoek van de straat. Bovendien is er een uitstekende bereikbaarheid met de Ringweg, station Muiderpoort en is het Centrum op 10 minuten fietsen afstand. 

• Groots appartement met eigen opgang, prachtig uitzicht en super tuin; 
• Licht, ruimtelijk, zowel extern als intern zeer goed gerenoveerd; 
• Nieuwe fundering, dubbel glas 2017; 
• Hoge plafonds (meer dan 3 meter op de woonverdieping); 
• Eigen grond, splitsing in voorbereiding. 


VERKOCHT