Ontwikkeld 4 eengezins woningen Jensiusstraat te Rotterdam

Project Midden in het levendige oude Noorden gelegen, 4 royale stadswoningen met de prachtige architectuur van toen en met het moderne wooncomfort van nu.

De 3-laagse woningen liggen nabij het bruisende centrum van Rotterdam en om de hoek van de prachtige Noordsingel en het Noordplein, bij het hippe Zwaanshals met verschillende galeries, boetiekjes en restaurants. Niet te vergeten de Rotterdamse Oogstmarkt op het Noordplein voor de zaterdagse boodschappen. De meest feestelijke markt voor boeren uit de omgeving van Rotterdam en buren uit de stad. Rotterdam is booming, Rotterdam leeft!

De ruime nieuwbouwwoningen (150 en 160 m²) hebben een historische uitstraling en hebben een grote zonnige achtertuin op het zuidwesten. Met de optionele uitbouw is de woonoppervlakte zelfs nog te vergroten tot circa 170 m². Geheel gelegen op eigen grond.

Kenmerken: – 4 ruime nieuwbouw stadswoningen van 150 m² tot 160 m²; – historisch architectuur, bijzondere gevels, passend bij de wijk; – grote zonnige achtertuinen met gehele dag de zon; – luxe, hoogwaardige afwerking. Het beste van vroeger en comfort/techniek van nu; – inclusief luxe keuken en sanitair; – energie besparende voorzieningen en geheel voorzien van vloerverwarming; – aparte berging in de achtertuin.

Indeling: Begane grond Entree, hal, modern zwevend toilet, meterkast. Ruime woonkamer met schuifpui naar de zonnige achtertuin. Luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur.

1e Verdieping Overloop. Twee ruime slaapkamers. (mogelijkheid 3 slaapkamers). Moderne badkamer met ligbad, douche, 2e zwevend toilet en wastafel.

2e Verdieping Overloop, bergruimte met opstelling c.v. Twee ruime slaapkamers. Ruimte voor een mogelijk 2e badkamer (optioneel).

Alle stukken zijn te bekijken en te downloaden op de website: kettner.nl / ooms.com 

Start bouw week 47-2017

Alle 4 de woningen zijn in 2018 opgeleverd.