Oude Dijk 180

Winkel

Ca. 79 m2 winkel-/ kantoorruimte gelegen aan de Oudedijk 180A te Rotterdam-Kralingen.

De Oudedijk is een van de bekendste en meest diverse winkelstraten van Kralingen. Gelegen in het hart van deze chique oude Rotterdamse wijk, op slechts tien minuutjes fietsen van het centrum van de stad. Centraal gelegen met een zeer gevarieerd winkelaanbod, diverse (dagverse) speciaalzaken en horeca. Hierdoor is de Oudedijk aantrekkelijk voor zowel funshoppen als voor de dagelijkse boodschappen. Het winkelgebied ligt midden in een drukke woonomgeving en heeft een centrale functie in de wijk Kralingen.

LIGGING
Kralingen-West is een levendige en populaire buurt vol gezelligheid, nabij de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. In de buurt bevinden zich diverse gezellige restaurants, hippe boetiekjes en leuke delicatessenwinkels. Er valt genoeg te ontdekken! Andere voorzieningen zoals (basis)scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer (tram en metro) bevinden zich op loopafstand. Het bruisende stadscentrum is gelegen op een korte fietsafstand.

PARKEREN EN BEREIKBAARHEID
Centraal gelegen om de hoek van de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Het stadscentrum is op amper 5 minuten fietsafstand gelegen en op een steenworp afstand bevinden zich (basis)scholen, kinderopvang, sportfaciliteiten, openbaar vervoer (tram- en metrohalte Voorschoterlaan) en de uitvalswegen A16 en A20. Er is voor de deur en in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid (betaald).

OPPERVLAKTE
ca. 79 m2.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
De winkelruimte wordt casco en in huidige staat aangeboden.
Onder andere voorzien van:

FRONTBREEDTE
Ca. 4 meter.

HUURPRIJS
VERHUURD

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
In overleg beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.