Te Huur Bedrijfsruimte op Vosdonk te Etten-Leur

Een bedrijvencentrum gelegen op bedrijventerrein "Vosdonk" te Etten-Leur. Dit bedrijfscomplex beschikt over 34 units (75 tot 500m2)  waarvan er regelmatig een aantal units voor de verhuur beschikbaar zijn. Het object is geschikt voor handel- en industriedoeleinden. Het complex is gelegen op bedrijventerrein "Vosdonk-Zuid" te Etten-Leur.

Het complex is uitstekend onderhouden en biedt praktische bedrijfsruimtes met (de mogelijkheid tot) inpandige kantoorruimte c.q. showroom.

ALGEMEEN

Bedrijfsruimte: Vloerbelasting circa 2.000 kg/m²; overheaddeur; toilet; verwarming d.m.v. gasheaters; brandhaspel.
Kantoorruimte: Huidige pantry; huidige vloerbedekking; huidige systeemplafonds. (per unit kan het verschillen of er kantoorruimte is gecreëerd)
Buitenterrein: Inritten; verhard met klinkers; groenvoorzieningen; parkeren voor het pand.

BEREIKBAARHEID

Het object is goed bereikbaar vanuit de belangrijkste in- en uitvalswegen van Etten-Leur op steenworp afstand van de A-58 afslag 19.
Het object is tevens middels het openbaarvervoer goed te bereiken.

Hagenmuntweg 1-37, Guldenweg 1-9, Munnikenheiweg 36-40

DOELGROEP
Dit unieke bedrijfs verzamelgebouw welke een grote diversiteit aan Midden & Klein bedrijven bevat. Uitermate geschikt voor opslag, handelsbedrijven en kleinschalige assemblage.

BESCHIKBARE BEDRIJFSRUIMTE

Hagemuntweg 41 (225m2) huurprijs € 1.125,- per maand

  • Magazijn/bedrijfsruimte begane grond 225m2
  • Kantoor ruimte
  • Pantry + Toilet

CONTACT: 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak om dit complex te bezichtigen. BEL of MAIL geheel vrijblijvend: Vastgoedbeheer Rotterdam tel. 010-2170112 of mail naar info@vgbr.nl kijk ook op: www.vgbr.nl voor meer informatie