Te Huur Kantoorruimte in het Elektroweg Business Center Rotterdam

TE HUUR CREATIVE KANTOORRUIMTE

ALGEMEEN
Het 'Elektroweg Business Center' is een representatief multi-tenant gebouw dat dateert uit 1914 en is gelegen aan de Elektroweg in de deelgemeente Hillergersberg-Schiebroek. Het pand is recentelijk volledig gerenoveerd.

Het gebouw is onderverdeeld in 3 etages. In totaal bestaat het pand uit wel 31 units, waarvan er een aantal samengevoegd is. Momenteel zijn deze verdeeld over circa 12 bedrijven.

BEREIKBAARHEID
De Elektroweg is de verbindingsweg tussen de Ceintuurbaan en de Kleiweg en is zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. In de directe omgeving bevinden zich vele bekende eetgelegenheden, winkels en het postkantoor. Parkeren in de directe omgeving van het gebouw is gratis.

HUURTERMIJN

3 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 3 jaar

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer, volgens de consumenten-prijsindex "alle huishoudens" (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VERREKENBAAR VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, en omvat de hiernavolgende leveringen en diensten:

• warmte -, water- en elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht in het gehuurde en de gemeenschappelijke ruimten alsmede van gebouw gebonden installaties;
• glazenwassen buitenzijde;
• assurantie van buitenbeglazing;
• onderhoud van buitenterrein en groenvoorziening;
• schoonmaak van gemeenschappelijke ruimten;
• graffitiverwijdering;
• onderhoud en periodieke keuring van gebouwgebonden installaties;

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

BESCHIKBAARHEID
Geen