Te Huur voor Party en Vergadering "De Scheepsbrug"

Feesten, vergaderingen en partijen

Een prachtige locatie met een unieke uitstraling. De Scheepsbrug is omgebouwd tot een moderne bar en feestruimte. in het ruim op de begane grond vindt u een feestgelegenheid met een oppervlakte van 160 m2. Voorzien van een heuse boegklep welke kan dienen als terras. Deze ruimte is ideaal geschikt voor evenementen, vergaderingen, presentaties, feesten en partijen.

Geschiedenis van 'De scheepsbrug'

De brug, eigenlijk een dekhuis met brug en brugvleugels, is het restant van de olietanker Port Jerome van Esso, die kort voor de oorlog in Frankrijk op stapel werd gezet, maar pas in 1946 werd afgebouwd om hem uit handen van de Duitsers te houden. Na 20 jaar op het Stationsplein tegenover het oude Centraal Station te hebben gestaan, is deze in 2000 herbouwd op de huidige locatie aan de Boompjes. Het ruim op de begane grond van de Scheepsbrug heeft een oppervlakte van 100 m2 met een boegklep die kan dienen als terras. De ruimte is ideaal geschikt voor evenementen, vergaderingen, presentaties, feesten en partijen.

Omgeving

De Scheepsbrug is te vinden in hartje Rotterdam aan de Leuve haven, naast de Erasmusbrug. Met haar prachtige ligging en uitzicht is de Scheepsbrug zeer uniek te noemen. Makkelijke bereikbaar via openbaar vervoer en per boot.

Faciliteiten ##Grote zaal (100m2) met gezellige bar ##Boegklep kan dienen als terras ##Buitenterras van 123m2 ##Gescheiden dames en heren toiletten ##Complete bar met 2 Heineken taps en grote wijn koeling ##Compacte keuken voor versnaperingen

Capaciteit ##Bijeenkomsten: 10 - 140 personen ##Diners (zittend/walking): 10- 50 personen ##Buffet: 25- 100 personen ##Receptie/ feest: 10- 140 personen

Parkeren

Reguliere parkeergelegenheid (chip/creditcard) in de buurt en een ruime parkeergarage (600 auto's) naast de entree. Deze parkeergarage is 24 uur per dag open.

Informatie

Wilt u meer informatie:

E: info@drvm.nl 

T: 010-2170117