Veilingweg 50

VEILINGWEG 50 te Rotterdam

Te Huur aangeboden bedrijfs- en kantoorruimte gelegen aan de Veilingweg 50 te Rotterdam 

Bereikbaarheid De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf Rijksweg A20 welke aansluit op de A13 en A16. Naast de goede bereikbaarheid vanaf de rijksweg, is de locatie tevens prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

Huidige Indeling Ca. 125 m² bedrijfsruimte Ca. 144 m² kantoor-/bedrijfsruimte op de begane grond Ca. 220 m² kantoorruimte op de verdieping Voorzieningen Bedrijfsruimte 

Toekomstige indeling Ca. 220 m² bedrijfsruimte , Ca. 50 m² kantoor

- Betonvloer; 

- Verwarming d.m.v. CV-radiatoren; 

- Krachtstroom; 

- Handmatig bedienbare overheaddeur. Kantoorruimte 

- Twee toiletten; 

- Beveiligingsinstallatie; 

- Systeemplafond met inbouwarmaturen;

- Wandgoten; 

- Airconditioning; - Anti-inbraak rolluik; 

- Lichtkoepels; - 

Datum van oplevering In overleg. Wijze van oplevering In overleg. 

Energielabel Het object heeft nog geen energielabel. 

Bestemming Het geheel valt onder de regels van het bestemmingsplan 'Boezembocht-Veilingterrein' van de Gemeente Rotterdam d.d. en is bestemd voor 'Bedrijventerrein - 2'. De voor 'Bedrijventerrein - 2' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijfsactiviteiten t/m categorie 3.2, zoals opgenomen op de lijst van bedrijfsactiviteiten die als bijlage 2 bij deze regels is gevoegd; b. ter plaatse van de aanduiding "specifieke vorm van bedrijf - 1" tevens voor een cateringbedrijf; c. bijbehorende opslag- en werkterreinen, parkeervoorzieningen, ontsluitingswegen en -paden, groen en water. 


Huurprijs VERUURD

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.