Weg en Bos 114

Moderne bedrijfsunit met functionele bedrijfsruimte (circa 62m²) met kantoorruimte (circa 60m²). Gelegen op bedrijventerrein Weg en Land te Bergschenhoek.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op het bedrijventerrein Weg en Land te Bergschenhoek. Gunstig gelegen midden in de Randstad. Direct aan de N209 gelegen met verbinding naar A13 en A12.

ndeling
Begane grond: entree via normale toegangsdeur en via overheaddeur, bedrijfsruimte met pantry, toilet en meterkast. Stalentrap naar 1e verdieping
1e verdieping: kantoor


Huurprijs
€ 1.050,-- per maand exclusief BTW en servicekosten

Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaats
In de omgeving zijn openbare parkeerplaatsen.

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

Oplevering
In overleg

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de wijziging van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2016=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS)

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor het omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meet kant worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurden gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.